20.12.2023

Evliliğe İlk Adım Semineri Tamamlandı

Ağrı İl Müftülüğünce düzenlenen "Evliliğe İlk Adım" semineri tamamlandı.
Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından ailenin kurulması, korunması ve güçlendirilmesi amacıyla düğün hazırlığı yapan ve yeni evlenen çiftlere yönelik "Evliliğe İlk Adım" projesi başlatılmıştı.
Bu kapsamda Ağrı İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosunca yüz yüze ve çevrim içi verilen seminerler dört oturumla tamamlandı.
Seminerlerin tamamlanmasının ardından katılımcılara, İl Müftüsü Necati Şafak tarafından katılım belgeleri verildi.
Seminerde; Aile İçi İletişim Dili, Nikah ve Sorumlulukları, Evlilik: Ahirete Uzanan Birliktelik, Ailede İffet ve Mahremiyet, Yuvamız Merhamet Ocağı Olsun, Çocukla Şenlenen Yuvalar, Evlilikle Büyüyen Ailem, Çevre ve Tüketim Ahlakı konularında Adrm koordinatörü Nuri Arslan tarafından bilgiler verildi.