03.10.2022

Müftü Büyük: İyilik Ve Merhamette Yarışmalıyız

Ağrı İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Ağrı Şubesi öğrencilere eğitim desteğinde bulunuyor.

Ağrı İl Müftülüğü ve TDV Ağrı Şubesi tarafından Karasu Köyü’nde ikamet eden öğrencilere kırtasiye malzemeleri hediye edildi.

Yardım faaliyeti kapsamında öğrencilerle bir araya gelerek sohbet edip nasihatlerde bulunan Müftüsü Celal Büyük ve Eşi, öğrencilere başarı ve kolaylıklar diledi.

Ayrıca Müftü Büyük, beraberindekilerle birlikte köydeki hasta vatandaşları da ziyaret etti.

Diyanet Haber’e açıklamalarda bulunan Müftü Büyük, "İnsanlara yardım eli uzatmak, iyilikte bulunmak, iyiliksever olmak dinimizin en temel değerleri arasında yer almaktadır. Bu sebeple bizler iyilik ve merhamet noktasında her zaman yarış içerisinde olmalıyız. Özellikle bizlerin desteğine ihtiyaç duyan hasta kardeşlerimize şefkat ve merhametle yaklaşmalı ve her fırsatta ziyaretlerde bulunarak yanlarında olmalıyız. Biz merhametli olacağız ki Allah’ta bizlere merhamet etsin." dedi.