22.10.2019

GENÇLERLE BAŞBAŞA

Müftülük heyeti “Gençlik Çalışmaları” kapsamında KYK yurtlarında Üniversiteli gençlerle bir araya geldi.

Ağrı İl Müftülüğünce organize edilen programa Ağrı İl Müftüsü Tandoğan Topçu ile birlikte ilimizde misafir olarak bulunan Prof. Dr. Şahin Güven(Kayseri İl Müftüsü), Prof. Dr. Temel Yeşilyurt(Erciyes Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı) ve Prof. Dr. Lütfullah Cebeci(Kayseri Üniversitesi Develi İslami İlimler F. Dekanı) de katılım gerçekleştirdi.

Heyetin iki ayrı grup halinde farklı yurtlarda gençlerle bir araya gelerek yapılan sohbet genel olarak “Din, Ahlak ve Değerler Eğitimi” çerçevesinde gerçekleşti.

Program sonrası konuşan Müftü Topçu “gençlik çalışmaları başkanlığımızın en çok önem verdiği faaliyetler arasında olup bizlerinde teşkilat olarak bu tür çalışmaları yoğun şekilde sürdürdüğü bir alandır. Müftülük olarak bizler başkanlığımızla beraber gençlerin manevi değerler bakımından donanımlı bir nesil olmaları için çalışmalarımızı katlayarak sürdürmeye devam edeceğiz ve her daim gençlerle yakın temas halinde olacağız” şeklinde konuştu.

Yapılan sohbetlerin akabinde hocalarımız öğrencilerin güncel sorularına cevaplar vererek sorunlarına İslami çözümler getirmede pratik bilgiler paylaştı. Program sonunda öğrenciler, çok istifade ettiklerini ifade ederek yapılan programlardan duydukları memnuniyetlerini belirterek hocalarımıza teşekkür ettiler.