31.03.2022

15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ 4-6 YAŞ KUR'AN KURSUNDAN BAĞIŞ

TAŞLIÇAY İLÇE MÜFTÜLÜĞÜMÜZE BAĞLI 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ 4-6 YAŞ KUR'AN KURSU ÖĞRENCİLERİNDEN SURİYEDEKİ İHTİYAÇ SAHİBİ ÇOCUKLARA YARDIM

''MİNİK ELLER ÜŞÜMESİN''

Müftülüğüne bağlı 4-6 Yas K. Kursu Öğrencilerimiz "Minik Eller Üşümesin Kampanyasına kumbaralarında biriktirdikleri harçlıklarıyla destek oldular, Konu ile ilgili İlçe Müftüsü İbrahim KANIK şunları söyledi, Diyanet İşleri Bakanlığımız toplumun tüm kesimlerine hitap eden ve her yaşta insanımıza Kur'an'ı Kerim ve Din hizmeti sunan en güzide kurumdur. Bu minvalde Başkanlığımızca açılan 4-6 Yaş Kur'an Kurslarımız evlatlarımızın milli ve manevi değerleriyle yetişmesi için Kur'an-i Kerim ve değerler eğitimi sunmaktadır.

Yardımlaşma ve paylaşma gibi güzel bir değeri harçlıklarını biriktirerek ihtiyaç sahibi çocuklara gönderen 15 Temmuz Şehitleri 4-6 Yaş Kur'an Kursu öğrencilerine, ailelerine ve bu değerleri öğreten Kurs öğreticilerimiz Merve TOPYAY ve Ruken ARSLAN hocalarıma teşekkür ediyorum. Rabbim bu güzel çalışmalarını kabul etsin.