26.03.2022

''KUR'AN OKUYORUM'' ETKİNLİĞİ

İlce Müftülügümüzce 15 Temmuz Şehitleri 4 6 Yas Kuran Kursunda Kuran okumayi ogrenen 5 ogrencimiz icin "Kuran Okuyorum" etkinligi duzenlendi.

Kaymakam Sn. Adem TOPACA, Bld. Bask. Sn İsmet Tasdemir j. Komutani Üstğ. Mehmet Demir, İlce Emniyet Amiri yard. Ali Yildiz ve İlce Milli Egitim Müdürü Ahmet Kayanin ve ogrencilerimizin velilerinin katildigi program İlce Müftumuz İbrahim Kanik Hocamizin 4 6 Yas K Kurslarinin önemi ve faaliyetleri ile ilgili yaptigi acilis konusmasiyla basladi.

Ogrencilerimizin Kuran tilaveti, hadisi serif okumalari ve ilahi dinletisi gerceklestirdigi etkinlik ogrencilerimize okuma belgeri takdim edilerek sonlandi.

Bu guzel programin hazirlanmasinda ve ogrencilerimizin yetismesinde gayret gosteren Kurs Hocalarimiz Merve Topyay ve Ruken Aslan' a ve ogrencilerimizin kiymetli velilerine tesekkur ediyoruz...