19.05.2023

Ağrı'da "Kur'an-ı Kerim Okumaya Geçiş Merasimi"

Ağrı İl Müftülüğü Fatma Hatun 4-6 Yaş Kur'an Kursu’nda eğitim gören minikler, Kur’an’a geçmenin sevincini yaşadı.
Bu kapsamda Ağrı Müftülüğünce Kur'an'a geçen öğrenciler için Batıkent Camii'nde "Kur'an-ı Kerim Okumaya Geçiş Merasimi" düzenlendi.
Miniklerin sevincine ortak olan İl Müftü Vekili Mustafa Solhan, "Yavrularımızın Kur'an okumalarına şahit olmak bizleri çok mutlu etmiştir. 4-6 yaş kurslarımızda evlatlarımıza Kur'an-ı Kerim'i ve seviyelerine uygun eğitimlerle dini değerlerimizi öğretmeye çalışıyoruz. Çocuklarımızın Kur'an-ı Kerim ve değerler eğitimi ile yetişmeleri ailelerinin onlara vereceği büyük bir hazinedir. Bu hususta emeği geçen kurs hocalarımıza teşekkür ediyor, yavrularımızı ve ailelerini de göstermiş oldukları gayretten dolayı tebrik ediyorum." şeklinde konuştu.
Minik öğrencilerin Kur'an-ı Kerim okuyup ilahiler seslendirdiği program, öğrencilere belge ve Kur'anı Kerim hediye edilmesiyle sona erdi.
Programda Müftü Yardımcısı Kemal Arpacı, İlçe Müftüsü İbrahim Arvasi ve Şube Müdürü Seyithan Kaplan hazır bulundu.