09.05.2023

Depremzede Din Görevlisi, Müftülüğün Desteğiyle Dünya Evine Girdi

6 Şubat tarihinde yaşanan deprem öncesi Hatay’da nişanlanan çift, Ağrı Hamur İlçe Müftülüğünün desteğiyle dünya evine girdi.

Kahramanmaraş merkezli deprem sebebiyle düğün merasimi düzenleyemeyen Hataylı din görevlisi Mustafa Kızu için bünyesinde görev yaptığı Hamur İlçe Müftülüğünce nikah merasimi düzenlendi.

Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan merasimde konuşan Ağrı İl Müftü Vekili Kemal Arpacı, "Böylesine hayırlı bir işe vesile olan başta İlçe Müftümüz Mustafa Kuş, olmak üzere destek olan herkese teşekkür ediyorum. Rabbim çiftimizin aralarında sevgi, saygı, hoşgörü ve muhabbeti eksik eylemesin, ömür boyu huzur ve mutluluk nasip etsin." temennisinde bulundu.

Merasime Hamur Kaymakamı Ali Yıldırım, Hamur Belediye Başkanı Cezmi Ergül, İl Müftü Yardımcısı Mustafa Solhan, ilçe müftüleri ve din görevlileri katıldı.