02.03.2023

Her Ay Bir Konu Bir Konuk

Ağrı İl Müftülüğü, ''Her Ay Bir Konu Bir Konuk'' projesi kapsamında gençlere yönelik programlar düzenliyor.
Diyanet İşleri Başkanlığınca Kur'an kursu öğrencilerine yönelik başlatılan ''Her Ay Bir Konu Bir Konuk'' projesi kapsamında, Ağrı Müftülüğü farklı isimlerin katılımıyla programlar organize ediyor.
Bu kapsamda Ağrı İl Müftü Vekili Kemal Arpacı, Şinasi Ünsal Kız Kur'an Kursunda, hafızlık yapan öğrencilerle bir araya gelerek “Mahremiyet Bilinci/Aile ve Sosyal Medya Mahremiyeti” konulu sohbet verdi. Sohbet sonunda Arpacı, öğrencilerin sorularını cevaplandırdı.
Program, Arpacı’nın kurs yönetici ve öğreticileriyle kursta sürdürülen eğitim hakkında değerlendirmelerde bulunmasının ardından son buldu.