22.02.2023

Küçük Hafızlardan Depremde Vefat Edenler İçin Dua

Ağrı İl Müftülüğüne bağlı Merkez Yatılı Bölge Kur’an Kursu'nda hafızlık eğitimi alan öğrenciler, depremde vefat edenler için hatimler okudu, dua etti.
Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatını kaybedenler için Ağrı Merkez Yatılı Bölge Kur’an Kursu’nda "Hatim ve Dua Programı" düzenlendi.Programda kursta hafızlık eğitimi alan küçük öğrenciler tarafından onlarca hatim okundu.
Programda okunan hatimlerin duasını yapan İl Müftü Vekili Kemal Arpacı, "Ülke olarak büyük bir felaket yaşadık. Yaşanılan acıları kardeşlik duygusu içerisinde tek yürek olarak paylaşıyor ve yaraları sarmaya gayret ediyoruz. Elhamdülillah milletimizin her bir ferdi maddi veya manevi katkıda bulunmak için mücadele içerisinde. İlimizde faaliyet gösteren hafızlık kursumuzda ise minik yavrularımız depremlerde vefat edenler için manevi destekte bulunmak amacıyla hatimler okumuşlardır. Bu vesileyle Cenab-ı Haktan ahirete irtihal eden vatandaşlarımıza rahmet diliyor, milletimize bir daha böyle acılar yaşatmamasını niyaz ediyorum." diye konuştu.