12.01.2023

Patnos'ta Okuma Salonu ve Kur'an Kursu Açılış Töreni

Ağrı Patnos İlçe Müftülüğüne bağlı Diyanet Okuma Salonu ve Aziz Ağa 4-6 Yaş Kur'an Kursu düzenlenen açılış töreniyle hizmete açıldı.
Patnos Kaymakamı Yusuf Cankatar'ın da katıldığı açılışta konuşan İl Müftüsü Büyük, okuma salonu ve kursun açılışına emek veren İlçe Müftüsü Fatih Tavlaşoğlu’na ve kurs için maddi desteklerini esirgemeyen hayırseverlere teşekkür ederek; " Patnos ilçemize ve tüm Müslümanlara hayırlı olsun.” dedi.
Açılış sonrası Müftü Büyük Patnos'ta düzenlenen Ocak ayı "İlçe Müftüler Toplantısına başkanlık etti.
İl müftü yardımcıları, ilçe müftüleri ve ilgili şube müdürünün katılımıyla düzenlenen toplantıda, hizmette verimliliği artırmak amacıyla Personel ve İdari Mali İşler, Hac ve Umre Bürosu ve Din Hizmetleri Birimi genel gündem konuları görüşülüp değerlendirildi.