19.01.2023

Doğu Anadolu Bölgesi İrşat Stratejisi Çalıştayı Düzenlendi

Vaaz-irşat, manevi danışmanlık ve rehberlik hizmetlerinin etkinlik ve verimliliğini artırmak, yaşanan sorunları tespit etmek ve bölgesel irşat stratejilerini müzakere etmek amacıyla “Doğu Anadolu Bölgesi İrşat Stratejisi Çalıştayı” düzenlendi.
Çevrim içi olarak gerçekleştirilen çalıştaya Ağrı, Erzurum, Ardahan, Bingöl, Muş, Kars ve Erzincan il müftüleri ve irşat kurulu üyeleri katıldı.
Çalıştayda, Ağrı İl Müftüsü Celal Büyük, vaaz-irşat hizmetlerinin verimliliğini arttırılması ve irşat hizmetleriyle ilgili yaşanan sorunların tespitine dair görüş ve değerlendirmelerde bulundu.
İrşat hizmetlerinin geliştirilmesine yönelik tespit, teklif ve önerilerin sunulduğu çalıştay değerlendirme ve kapanış oturumuyla sona erdi.