12.01.2022

OCAK AYI İLÇE MÜFTÜLER TOPLANTISI

OCAK AYI İLÇE MÜFTÜLER TOPLANTISI

Ocak ayı İlçe Müftüleri aylık toplantısı Ağrı İl Müftüsü Tandoğan Topçu’nun başkanlığında gerçekleştirildi.

Ağrı İl Müftülüğünde düzenlenen toplantıya, il müftü yardımcıları, ilçe müftüleri ve ilgili şube müdürü katıldı.

Yapılan ilçe müftüleri toplantısında; covid-19 tedbirleri, 4-6 yaş ve ihtiyaç odaklı Kur’an kurslarında sürdürülen eğitim, hafızlık eğitimi, dijital ortamda yürütülen konferanslar, vaaz ve irşat hizmetleri gibi sürdürülen faaliyetlerin genel işleyişi ve Diyanet İşleri Başkanlığından alınan talimatlar görüşüldü. Hizmette verimliliği artırmak amacıyla Personel ve İdari Mali İşler, Hac ve Umre Bürosu ve Din Hizmetleri Birimi genel gündem konuları görüşülüp değerlendirildi.

Sorun ve sıkıntıların da masaya yatırılarak görüşüldüğü toplantıda, karşılıklı fikir alışverişinde bulunulduktan sonra toplantı sona erdi.