01.05.2021

ÇEVRİMİÇİ PROGRAMLARA KATILAN GENÇLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

ÇEVRİMİÇİ PROGRAMLARA KATILAN GENÇLER ÖDÜLLENDİRİLİYOR

Ağrı İl Müftülüğünce düzenlenen çevrimiçi gençlik programlarına katılan gençler, düzenlenen törenle ödüllendirildi.

Ağrı İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğünce düzenlenen çevrimiçi programlara katılım sağlayan gençler arasından her hafta çekilişle belirlenen 20 kişiye hediyeler veriliyor.

Koronavirüs tedbirlerine riayet edilerek düzenlenen Ödül Takdim Töreni’nde konuşan İl Müftü Vekili Murat Sarı; “Müftülükler olarak bizler Başkanlığımızın talimatlarıyla pandemi öncesi yürüttüğümüz faaliyetleri, pandemi döneminde de yazılı ve görsel medya organları üzerinden kesintisiz devam ettiriyoruz. Düzenlediğimiz tüm programlarda geleceğimizin teminatı olan genç bireylerle ulaşmaya gayret ediyoruz. Gençlerimizin de düzenlediğimiz programlara katılım sağlaması ve istifade etmesi bizleri mutlu etmektedir.” dedi.

Konuşmaların ardından gençlere Diyanet İşleri Başkanlığı yayınlarından oluşan kitap seti ve "Geçerken" dergisi hediye edildi.