28.07.2020

MÜFTÜ TOPÇU’DAN İZCİ KAMPINA ZİYARET

Ağrı İl Müftüsü Tandoğan Topçu, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü bünyesinde bulunan Sevgi Evlerinde kalan 10-18 yaş arasındaki çocukların TRT Parkında kurdukları izci kampını ziyaret etti.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünün düzenlemiş olduğu izcilik kampında çocuklarla bir araya gelen Müftü Topçu, küçük izcilerle sohbet edip nasihatlerde bulundu.

Kamp faaliyetinin çocuklarımız için güzel bir aktivite olduğunu belirten Müftü Topçu, “Çocuklarımız kamp faaliyeti sayesinde doğada vakit geçirerek, arkadaşlarıyla birlikteliklerini arttırıyor ve kardeşliklerini pekiştiriyorlar. Doğayla iç içe olmak her anlamda gelişimlerine büyük katkı sağlıyor.” dedi.

Neşeli bir ortamda geçen ziyarette keyifli vakit geçirdiklerini belirten küçük izciler, Topçu’ya ziyaretlerinden dolayı teşekkür ettiler.