28.07.2020

MÜFTÜ TOPÇU, CAMİ İNŞAATINI İNCELEDİ

Ağrı İl Müftüsü Tandoğan Topçu beraberindeki heyetle birlikte Türkiye Diyanet Vakfı'nın Patnos İlçesinde yaptırdığı “Yeni Merkez Camii” inşaatında incelemelerde bulundu.

Müftü Topçu, İl Müftü Yardımcısı Murat Sarı ve Patnos İlçe Müftü vekili Harun Çelebi ile yapımı devam eden “Patnos Yeni Merkez Camii" inşaatında incelemelerde bulunarak, inşaat hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Müftü Topçu yaptığı açıklamada; "Türkiye Diyanet Vakfı, milletimizin bağışlarıyla kurulduğu günden bu yana insani yardımların yanında, yurt içinde ve yurt dışında müslümanların ibadetlerini yapacakları camiler inşa ederek ülkemizin her köşesine ve yeryüzünün her kıtasına ezan sesini ulaştırmaktadır. Bu camilerden birisi de Patnos İlçemizde yapılan Yeni Merkez Camii'dir. Rabbim hayırla tamamlanmasını ve vatandaşlarımızın istifade etmesini nasip etsin. Cami yapımına emek veren destek çıkan tüm hayırseverlere ve kurumlara teşekkür ederim." dedi.