25.10.2023

Diyanet Gençlik Merkezinde Gençlik Buluşmaları Devam Ediyor

Patnos İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü, "Gençliğe Değerde Gençler Değerleriyle Buluşuyor" adlı temayla programlar düzenliyor. Bu kapsamda camiler (5'erli) gruplandırılarak her grup için ayrı düzenlenen programda cami görevlileri ilgilendiği gençlerle bir araya geliyor. Gençlik Koordinatörü Ömer Çelebi ve üyelerin organize ettiği programın ilki Diyanet Gençlik Merkezinde yapıldı. Patnos Müftüsü Fatih Tavlaşoğlu, gençlerle tek tek tanışıp yakından ilgilenip haspihal etti. Ardından Din Hizmetleri Uzmanı Metin Toprak, "Medya/Sosyal Medya Ahlakı" konulu sunumda bulundu. İkram eşliğinde yapılan sohbetlerin sonunda Müftü Tavlaşoğlu, katılan gençlere Diyanet Yayınlarından 'Geçerken' dergisi hediye etti.