24.08.2021

İş Yeri :Patnos İlçe Müftülüğü

Kurum : T.D.V Patnos Şubesi

İhale Tarihi : 15.09.2021 Saat:15:00

İhale Usulü : Açık İhale:

Yer :İlçe Müftülüğü

2886 sayılı kanun gereği Patnos T.D.Vakfı bünyesinde bulunan Merkez Nebiler Cami altındaki 1 adet (96 m2) Dükkan açık ihale usulü ile 5 yıllığına kiraya verilecektir. (96 m2 üzerindeki kısım Bayan wc olarak ayrılmıştır kiradan hariçtir.)

İhale Şartları:

1-İhale açık teklifle yapılacaktır.

2-Başlangıç fiyatı bir yıllık 32.000.00 TL dir. Diğer yılların bedeli ile rayiç bedel üzerinde aylık bazda yapılan zam ile belirlenecektir. Bunu Kabul eden kiracı oturmaya devam edecektir.

3-Kira bedeli yıllık olarak peşin ödenecektir. Her yıl için peşin ödenecektir. İhaleyi kazan bir hafta içinde kirayı TDV Patnos şube hesabına yatırıp dekont ibraz edildikten sonra sözleşme yapılacaktır. Yatırılmadığı takdirde hak ikinci sırada teklif verenin olacaktır.

4-Dükkanda hiçbir atölye iş ve işlemi yapılmayacaktır. (Fırın, pasta, lokanta hariç)

5-Dükkanda içki ve dinen caiz olmayan malzeme satılmayacaktır.

6-Oyunlu kıraathane, oyunlu kahvehane, internet kafe, playstaytion işletilmeyecektir.

7-Tekel bayi vb. işletilmeyecektir.

8-Dükkanın her türlü tadilatı kiracıya ait olup, çıktığı zaman bir hak talep etmeyecektir.

9-Isınma, Elektrik, su vergi vs. giderleri kiracıya aittir.

10-Hiçbir şekilde başkasına devredilmeyecek, üçüncü bir şahsa kiraya verilmeyecektir.

11- Kiralayacak kişi mekanı tek parça / tek dükkan olarak kullanacaktır.

12-Bu şartları aykırı kullandığı tespit edildiğinde T.D.V Patnos Şubesinin sözleşmeyi tek taraflı feshetme hakkı vardır.

13-Sabıka kaydı ve nüfus cüzdan fotokopisi ile katılım olacaktır.

İhale hakkında detaylı bilgi ve İhale Teknik ve İdari Şartnamesi Türkiye Diyanet Vakfı Patnos Şubesinden temin edilebilecektir.

Halkımıza ve ilgilenenlere ilanen duyurulur.