17.01.2024

Hamur İlçe Müftülüğü, Lise Öğrencilerine Filistin ve Kudüs Konulu Konferans Düzenledi

Hamur İlçe Müftülüğü, ilçedeki proğramlı liselerin öğrencilerine yönelik önemli bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. İlçe Vaizi Sayın Yusuf Özmen, Filistin ve Kudüs konularını işlediği etkileyici bir konferans gerçekleştirdi.

Bu özel etkinlik, öğrencilerin ve öğretmenlerin yoğun ilgisiyle karşılandı. Konferansta, Filistin ve Kudüs'ün tarihine, kültürüne ve önemine dair detaylı bilgiler paylaşıldı. Vaiz Yusuf Özmen'in duygu yüklü sunumu, katılımcılarda derin izler bıraktı.

Program, gençlerin bilinçlenmesine ve toplumsal duyarlılık oluşturulmasına katkı sağladı. Etkinliğe katılanlar arasında öğrenciler ve öğretmenler bulunurken, ilçenin sosyal ve kültürel birlikteliğini güçlendirmeyi amaçladı.

Hamur İlçe Müftülüğü, gençlerin küresel meselelere dair farkındalıklarını artırmayı hedefleyen bu tip etkinlikleri düzenlemeye devam ederek toplumda pozitif etkiler yaratmaya devam ediyor.