12.01.2024

Regaip Kandili'nde İlçe Merkez Camii'nde Manevi Buluşma

İlçe Müftülüğü, Regaip Kandili vesilesiyle özel bir program düzenledi. Bu manevi etkinlikte, ilçemizin sevilen vaizi Yusuf Özmen, ilçe merkez camii minberinden kıymetli bir vaaz verdi. İlçe sakinleri, bu özel gecede bir araya gelerek Regaip Kandili'nin huzurunu birlikte yaşadı.

Programın düzenlenmesinde emeği geçen İlçe Müftülüğü ekibi, katılımcılara unutulmaz bir gece yaşattı. İlçe halkı, camii içerisinde yapılan dualara eşlik ederken, Yusuf Özmen'in öğütleriyle manevi bir atmosfer içinde bulundu.

Bu manevi buluşmada bir araya gelen ilçe halkı, Regaip Kandili'nin manevi coşkusunu birlikte hissetti. İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen program, ilçe sakinleri arasında dayanışma ve birlik duygularını pekiştirdi.