08.01.2024

İlçe Müftümüz Harun Çelebi, Sarıbuğday Köyü'nü Ziyaret Etti ve Kuran Kursunu İnceledi

İlçe Müftümüz Sayın Harun Çelebi, manevi hizmetlerine devam ediyor. Bu kapsamda Sarıbuğday Köyü'nü Ziyaret sırasında köydeki ihtiyaç odaklı kuran kursunu da inceleyen Müftü Çelebi, kurs hakkında bilgi aldı.

Müftü Çelebi, manevi hizmetlerin önemine vurgu yaparak köydeki dini faaliyetlere destek verdi. İhtiyaç odaklı kuran kursunun önemine dikkat çeken Müftü Çelebi, katılımcılara dua ederek köyden ayrıldı.

Bu anlamlı ziyaret, Müftü Çelebi'nin toplumla iç içe olma çabasını bir kez daha gösterdi. 🌟🤲 #Ziyaret #Maneviyat #KuranKursu #HarunÇelebi #İlçeMüftüsü