25.12.2023

İlçe Müftümüz Harun Çelebi, Toplumla Gönül Köprüleri Kuruyor

İlçe Müftümüz Harun Çelebi, son dönemde gerçekleştirdiği esnaf ve aile ziyaretleriyle toplumla daha yakın bir bağ kuruyor. Esnaf ziyaretlerinde iş yerlerini ziyaret eden Müftü Çelebi, esnafın sorunlarını dinleyip, karşılıklı sohbetlerle gönül köprüleri kuruyor.

Aile ziyaretleri ise Müftü Çelebi'nin toplumun her kesimiyle buluşmasını sağlıyor. Ailelerle gerçekleştirilen samimi sohbetlerde, hem günlük yaşantıları konuşuluyor hem de manevi değerlere vurgu yapılıyor.

Müftü Harun Çelebi, bu ziyaretlerin amacını, "Toplumumuzun her kesimiyle doğrudan iletişim kurmak, sorunları dinlemek ve birlikte çözümler üretmek. Gönül köprüleri kurarak birlikte daha güçlü bir toplum oluşturmak istiyoruz." şeklinde açıklıyor.

Esnaf ve aile ziyaretlerine devam eden İlçe Müftümüz Harun Çelebi, toplumla iç içe olmaya ve manevi destek sunmaya devam ediyor.

#EsnafZiyareti #AileZiyareti #HarunÇelebi #ToplumlaBütünleşme