21.12.2023

İlçe Müftümüz Sayın Harun Çelebi, Filistine Yardım Kermesine Katıldı

İlçe Müftümüz Sayın Harun Çelebi, Eleşkirt Müftülüğü tarafından düzenlenen Filistine yardım ve destek kermesine katılım sağladı. Kermeste, Filistin'e yönelik yardım ve dayanışma amacıyla düzenlenen etkinliklerle bir araya gelindi.

Sayın Çelebi, etkinlik kapsamında yapılan yardım kampanyalarına destek vererek, Filistin'e ulaştırılmak üzere toplanan yardımları artırmaya yönelik katılım gösterdi. Bu tür etkinliklerin, toplumda yardımlaşma ve dayanışma kültürünü güçlendirdiğine dikkat çekti.

Filistine Yardım Kermesi, Müftümüzün katılımıyla daha da anlam kazandı. Yardımlaşmanın ve birlikte güçlenmenin önemine vurgu yapılan etkinlikte, Müftümüz ve diğer katılımcılar, Filistin'e destek olma bilinciyle bir araya gelmenin gururunu yaşadılar.

#İlçeMüftüsü #FilistinYardımKermesi #Dayanışma #HarunÇelebi