17.07.2019

İLÇE MÜFTÜLÜĞÜ OLARAK 15 TEMMUZ PROGRAMLARI KAPSAMINDA TOPLU YÜRÜYÜŞ VE DEMOKRASİ NÖBETİNE KATILDIK.

15 Temmuz Programları kapsamında saat 19:00'da, İlçe Kaymakamı Sayın Zafer Engin, protokol üyeleri, İlçe Müftümüz Sayın Adem Özdemir, kurum müdürleri, din görevlilerimizin ve vatandaşların yoğun katılımıyla İlçe Jandarma Komutanlığı'nın önünden Hükümet Konağı bahçesine kadar 15 Temmuz Şehitlerini Anma Demokrasi ve Milli Birlik Günü yürüyüşü düzenlendi.

15 Temmuz Şehitlerini Anma Demokrasi ve Milli Birlik Günü Programı, saat 20:00'dan itibaren Hükümet Konağı bahçesinde düzenlenen Demokrasi Nöbeti ile sona erdi. Demokrasi nöbeti Hükümet Konağı bahçesinde kılınan akşam namazının ardından İstanbul/Pendik Aliya İzzet Begoviç Camii İmam-Hatibi 2002 Türkiye ve Dünya Kur'an-ı Kerim Okuma Birincisi Kurra Hafız İbrahim DENİZ'in Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı.

15 Temmuz sinevizyonlarının ardından Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Konyar'ın konuşması ve Topçatan Köyü Camii İmam-Hatibi  Erol KAYA'nın seslendirdiği ilahiler ile devam etti.

Program, Hükümet Konağı bahçesi yatsı namazının kılınmasının ardından İlçe Müftümüz Sayın Adem ÖZDEMİR'in yaptığı dua ve 00:13'de yurt genelinde okunan Salalar ile sona erdi.