17.07.2019

İLÇE MÜFTÜMÜZ SAYIN ADEM ÖZDEMİR 15 TEMMUZ PROGRAMLARI KAPSAMINDA ŞEHİTLİK ZİYARETİ VE KUR'AN ZİYAFETİ PROGRAMINA KATILDI.

15 Temmuz Şehitlerini Anma Demokrasi ve Milli Birlik Günü Programı, İlçe Kaymakamı Sayın Zafer ENGİN, İlçe Müftümüz Sayın Adem ÖZDEMİR ve protokol üyelerinin katılımıyla saat 11:00'da gerçekleştirilen Şehitlik ziyaretiyle başladı.

Program, Şehitlik ziyaretinin ardından saat 11:30'da Merkez Camiinde şehitlerimiz için düzenlenen Mevlid-i Şerif ve Hatim programıyla devam etti. Program 2002 Türkiye ve Dünya Kur'an-ı Kerim Okuma Birincisi İstanbul/Pendik Aliya İzzet Begoviç Camii İmam-Hatibi Kurra Hafız İbrahim DENİZ'in Kur'an-ı Kerim Tilaveti ile başladı. Tilavetin ardından din görevlilerimiz tarafından Mevlid-i Şerif programı ve İlçe Müftümüz Sayın Adem ÖZDEMİR'in okunan Hatm-i Şeriflerin duasını yapmasının ardından program sona erdi.

Program kapsamında saat 13:00'da ise, 1. Mekanize Tugay Komutanlığı'nda şehit aileleri, gaziler ve aileleri onuruna yemekli program düzenlendi.