09.07.2021

Doğubayazıt İlçe Müftü Vekilimiz İbrahim ARVASİ,  İlçe Müftülüğü'ne bağlı FATİH Camii ve Hacı Medet Kılıç Camiinde 2021 yılı yaz Kur'an Kurslarında eğitim-öğretim gören öğrenciler ile bir araya geldi.

Doğubayazıt İlçe Müftü Vekilimiz İbrahim ARVASİ,  İlçe Müftülüğü'ne bağlı FATİH  Camii ve Hacı Medet Kılıç Camiinde  2021 yılı yaz Kur'an Kurslarında eğitim-öğretim gören öğrenciler ile bir araya geldi.

İlçe Müftü Vekilimiz İbrahim ARVASİ yaptığı ziyarette, din görevlilerinden devam eden Yaz Kur'an Kursu eğitim-öğretimi hakkında bilgi aldilar.

Ziyarette Kur’an-ı Kerim ve Temel Dini Bilgiler eğitimi alan öğrencilerle sohbet eden İlçe Müftü Vekilimiz  İbrahim ARVASİ, Kur'an-ı Kerim okutup, dini sorular sorarak öğrencilerin gösterdiği performanstan dolayı memnuniyet duyduklarını belirtip öğrencileri tebrik etti.

Öğrencilere hitap eden İlçe Müftü Vekilimiz İbrahim ARVASİ, Yaz Kur'an Kurslarının her yıl olduğu gibi bu yılda tüm coşkusuyla  başladığını belirterek, "Diyanet İşleri Başkanlığımızın düzenlediği Yaz Kur'an Kurslarımıza siz değerli öğrencilerimizin gelerek camilerimizi şenlendirdiğiniz ve önemli dini bilgileri öğreneceğiniz iki aylık bir eğitim sürecine başladınız.

Yaz tatilini bir fırsat bilerek Yüce Kitabımız Kur'an-ı Kerim'i öğrenmenizden, Peygamber Efendimiz'i (sav) yakından tanımanızdan ve yeni dini bilgilerle öğrenerek kendinizi yetiştirmenizden dolayı sizleri kursa gönderen değerli anne-babalarınıza ve emek sarf ederek öğretme gayretinde olan din görevlilerimize ve öğreticilerimize can-ı gönülden teşekkür ediyoruz." dedi.