22.04.2021

İlçe Müftümüz Adem ÖZDEMİR, Ramazan Ayı münasebetiyle Doğubayazıt Belediye Başkanı Sayın Yıldız ACAR Hanımefendiye makamında nezaket ziyaretinde bulundu.

İlçe Müftümüz Adem ÖZDEMİR, Ramazan Ayı münasebetiyle Doğubayazıt Belediye Başkanı Sayın Yıldız ACAR Hanımefendiye  makamında nezaket ziyaretinde bulundu.

Yapılan ziyarette İlçe Müftümüz Adem ÖZDEMİR, Belediye Başkanı Yıldız ACAR ve tüm Belediye çalışanlarının Ramazan ayını kutladı.

Belediye Başkanı Yıldız Acar, İlçemizde bulunan ve tadilat, tamirat ve tefrişat çalışmaları devam eden 50 öğrenci kapasiteli Erkek Hafızlık Kur'an Kursu için destek olma sözü verdi.

İlçe Müftümüz Adem ÖZDEMİR, hayri hizmetlere katkılarından dolayı Belediye Başkanı Sayın Yıldız ACAR'a teşekkür etti.

Ziyaretten sonra İlçe Müftümüz Adem Özdemir tarafından Belediye Başkanı Yıldız Acar'a Diyanet Yayınlarından eserler hediye edildi.