18.01.2020

Aile Destek Merkezi 4-6 Yaş Öğrencileri Karne Heyecanı

Aile Destek Merkezimizde "4-6 Yaş Grubu Öğrencileri Karne Hatırası" programı düzenlendi. Programa Doğubayazıt İlçe Müftümüz Adem ÖZDEMİR, İlçe Vaizimiz Bayram CAN ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Müdürü Mehmet ARVAS beyde katıldılar.
Programda 4-6 yaş öğrencilerine İlçe Müftümüz Adem ÖZDEMİR, İlçe Vaizimiz Bayram CAN ve SYDV Müdürümüz Mehmet Arvas bey karnelerini verdiler. Öğrencilere karneleri verildikten sonra İlçe Müftümüz Adem ÖZDEMİR ilk olarak velilere hitaben “Hiçbir anne baba, çocuğuna güzel terbiyeden daha kıymetli bir bağışta bulunmamıştır.” (Tirmizî, Birr, 33; Ahmed b. Hanbel, Müsned, IV,77) sözleriyle çocuklara yönelerek ara karne tatilinde bol bol kitap okumaları tavsiyesinde bulundu.
Akabinde İlçe Müftümüz Adem ÖZDEMİR başta çocukların eğitimine katkı sağlayan öğretmenlerine ve programı düzenleyen programda emeği geçen bütün hocalara teşekkür etti.