07.10.2019

1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası Münasebetiyle Doğubayazıt Müftülüğünce Kahvaltı Tertip edildi.

Camiler ve Din Görevlileri Haftası olması hasebiyle Doğubayazıt İlçe Müftülüğümüz tarafından, Doğubayazıt’ta görev yapan Din Gönüllerine kahvaltı tertip etti.

Kahvaltı İlçe Müftümüz Adem Özdemir’in öncülüğünde; İlçe Vaizimiz, İlçe Müftülüğümüzde çalışan personeller, merkezde ve köylerde görev yapan İmam Hatipler,  Müezzin Kayyımlar ve Kur’an Kursu Öğreticilerimiz katıldı.

Kahvaltının ardından İlçe Müftümüz Adem Özdemir, Din Görevlilerinin toplumdaki önemini belirten bir konuşma yaptı.

Konuşmasının sonunda İlçe Müftümüz bütün Din Görevlilerinin Camiler ve Din Görevlileri Haftasını kutladıktan sonra kahvaltı sona erdi.