11.10.2019

EKİM AYI İLÇE MÜFTÜLERİ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTRİLDİ

Ağrı İl Müftülüğü tarafından Ekim ayı ilçe Müftüleri aylık toplantısı İl Müftüsü Tandoğan Topçu’nun başkanlığında gerçekleştirildi.

Düzenlenen toplantıya, Ağrı’da görev yapan ilçe Müftüleri, İl Müftü yardımcıları ve ilgili şube müdürü katıldı.

Yapılan ilçe Müftüleri toplantısında; Hizmette verimliliği artırmak amacıyla Personel ve İdari Mali İşler, Hac ve Umre Bürosu ve Din Hizmetleri Birimi genel gündem konuları görüşülüp değerlendirildi. Sorun ve sıkıntıların da masaya yatırılarak görüşüldüğü toplantıda, karşılıklı fikir alışverişinde bulunulduktan sonra toplantı sona erdi.

Toplantının ardından Doğubayazıt İlçe Müftümüz Adem Özdemir Tutak’ta bulunan Mehmet Şükrü Anadolu Lisesi’nde öğrencilerle bir araya geldi. Öğrencilere ilmin önem ve ehemmiyetini anlattı.

Geçtiğimiz hafta 1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası olması nedeniyle caminin ve din görevlisinin de önemine vurgu yapan İlçe Müftümüz öğrencilerle yaptığı hasbihalden sonra Tutak’tan ayrıldı.